Arad. Cadavru secționat găsit între liniile de cale ferată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Un cadavru ce aparține unui bărbat a fost găsit între liniile de cale ferată în județul Arad.

Cadavrul secţionat al unui bărbat a fost găsit între liniile de cale ferată din judeţul Arad, în noaptea de duminică spre luni, din primele cercetări ale poliţiştilor rezultând că victima a fost lovită de un tren marfar, informează Agerpres.

În urma unui apel la 112, poliţiştii au găsit trupul secţionat la aproximativ 150 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată situată lângă Staţia CFR din localitatea Vladimirescu.

"Din primele verificări, a reieşit că este vorba de un bărbat de 42 de ani din municipiul Arad. Se pare că acesta ar fi fost lovit de un tren marfar, care circula pe sensul Vladimirescu spre Arad. În urma impactului, bărbatul a decedat", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Livia Pescar.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul decedat figura ca dispărut de la domiciliu din dimineaţa zilei de 25 aprilie. În acest caz, poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel