Arabii au dat 100 de milioane pe Neymar, dar brazilianul e accidentat și nu poate juca încă
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Costisitorul transfer al brazilianului Neymar la Al-Hilal 

Neymar, noua vedetă a clubului Al-Hilal, nu poate să se antreneze din cauza unei accidentări. Antrenorul echipei saudite, Jorge Jesus, a declarat că nu înţelege de ce atacantul brazilian a fost convocat la naţionala ţării sale pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Neymar a venit la Al-Hilal cu o problemă musculară şi nu ştie când va fi apt să joace. El a jucat ultima dată pentru PSG pe 3 august, când a marcat două goluri într-un meci amical.

Antrenorul portughez a spus că Neymar nu ar trebui să meargă la selecţionata Braziliei, ci să se recupereze după accidentare. El a spus că Neymar are nevoie de selecţie, testare şi antrenament pentru a putea juca.

Neymar a fost prezentat sâmbătă cu fast de Al-Hilal, după ce a fost indisponibil cinci luni din cauza unei operaţii la glezna dreaptă.

Laude pentru CR7

Neymar l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo pentru rolul său în dezvoltarea fotbalului din Arabia Saudită, unde a ajuns şi el după transferul de la PSG la Al-Hilal. Neymar a spus că abia aşteaptă să joace împotriva portughezului, care a fost primul care a făcut pasul spre liga saudită, venind de la Manchester United.

Neymar (31 de ani) a semnat un contract pe doi ani cu Al-Hilal, pentru 90 de milioane de euro, după şase ani la PSG. El a dat primul său interviu după transfer la clubul din Riad. “Ronaldo a fost cel care a început totul. Toată lumea a zis că e nebun”, a spus Neymar.

Liga saudită a cheltuit peste 600 de milioane de euro pentru a aduce jucători şi antrenori de top din Europa. Printre ei se numără şi Karim Benzema, Balonul de Aur din 2022, care a părăsit Real Madrid pentru Al-Ittihad, cu un salariu de 200 de milioane de euro pe sezon.

Neymar a numit transferul său un pas “istoric” şi “puternic” pentru întărirea apărării aeriene a Ucrainei. El a spus că vrea să primească avioane F-16 “pentru ca Ucraina să-şi protejeze poporul de teroarea rusă”. El a adăugat că “Suntem din ce în ce mai puternici”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel