Arabii aşteaptă de la Al-Qaida să instituie Califatul Islamic, care ar urma să fie fondat în 2017 de Osama ben Laden
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
osama-bin-laden
osama-bin-laden

Ştirea conform căreia „Imbecili ce sunteţi, ştiţi că Al-Qaida este pe punctul de a institui Sharia (n.r. - legea islamică) a lui Allah Atotputernicul? Şi, cine ştie, Allah poate va da Al-Qaida suficientă putere pentru a controla lucrurile într-un an, doi, cinci cel mult. În 2022, nu va exista o ţară numită Qatar, nici o provincie numită Kuwait şi nici Arabia Saudită. În locul acestora, va exista un emirat numit Statul Islamic”, a notat un utilizator al formului site-ului Shumukh-al-Islam, sub numele de Hafeed al-Hussein, a anunţat centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE, citat de Mediafax.

Şeicul Osama ben Laden va conduce în 2017 Califatul islamic

„Cu permisiunea lui Allah, în 2022, Qatarul nu va mai exista. În locul său va fi statul islamic Qatar, sub autoritatea Califatului islamic, fondat de şeicul Osama ben Laden în 2017”, a scris un alt utilizator, Jubeibib al-Irhabi.

Qatar va organiza ediţia din 2022 a turneului final al Cupei Mondiale de fotbal, potrivit votului exprimat, joi, la Zurich, de cei 22 de membri ai Comitetului Executiv al FIFA. Celelalte candidate pentru găzduirea turneului final al CM din 2022 au fost SUA, Australia, Japonia şi Coreea de Sud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel