Aprilie cu de toate pentru mai multe zodii. Schimbări pentru Tauri, provocări pentru Berbeci, blocaje pentru Gemeni
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Iată ce aduce nou luna lui April pentru nativii mai multor zodii!

Luna aprilie vorbește despre finaluri și începuturi. Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Berbec de pe 8 aprilie poate fi motivul/pretextul/cauza schimbării. Retrogradarea lui Mercur din același semn, dintre 2-25 aprilie, ne poate pune puține bete în roate, dar ne vom da seama că tot răul spre bine. Iar tranzitul lui Marte în Pești ne va mai pondera acțiunile.

Iată previziunile pentru luna aprilie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Chiar dacă Soarele se află în semnul tău și Venus se va alătura, Mercur va retrograda în Berbec. Între 2 și 25 aprilie, vei fi ocupat, o să ai momente de indecizie și vor reveni unele situații din trecut. Poate că te-ai pregătit pentru noi planuri, dar va trebui să te ocupi în primul rând de chestiunile vechi. Chiar dacă retrogradarea lui Mercur poate părea problematică pe moment, în final te va ajuta, chiar dacă nu vei realiza asta imediat. Probabil vei înțelege acest lucru undeva după 15 mai, când Mercur va părăsi complet semnul tău.

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus are loc în semnul tău. Îți oferă oportunitatea de a aduce unele schimbări în viața ta, care să nu fie neapărat radicale, dar care te vor face să te simți diferit. Poți începe prin a aduce o schimbare în garderoba ta. Încearcă noi piese vestimentare sau să-ți ajustezi stilul. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul tău, în casa a 11-a pentru aproape întreaga lună aduce schimbări în planurile tale. Vei anula unele dintre obiectivele pe care le-ai stabilit la începutul anului. Este posibil să întâmpini o anumită rezistență în a fi mai flexibil, dar această perioadă te va învăța să te adaptezi. Astăzi poți face un lucru, iar mâine altul. Cu Saturn și Marte în casa a 10-a, s-ar putea să te simți blocat și legat de anumite situații.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur retrogradează în casa a 10-a, unde va avea loc și o Eclipsă, ceea ce îți aduce schimbări profesionale în luna aprilie. Aceste schimbări pot fi variate, unele pot fi pe placul tău, în timp ce altele nu. Dacă îți dorești să îți schimbi locul de muncă, aprilie poate fi luna în care îți va veni o idee în acest sens. Ai putea lua legătura cu foști colegi de serviciu sau cu foști șefi, deoarece aceștia ar putea să te îndrume, să îți ofere un sfat sau chiar o recomandare utilă.

Vezi mai mult pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel