Apple plănuiește să lanseze IPHONE-UL low-cost
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
Apple plănuiește să lanseze IPHONE-UL low-cost
Apple plănuiește să lanseze IPHONE-UL low-cost

Firma Apple va lansa o versiune mult mai ieftine a cunoscutului smartphone, destinată comercializării în China și în piețele emergente, urmând ca această versiune a iPhone-ului să fie disponibilă spre vânzare în a doua jumătate a anului 2013, declară surse pentru Digitimes, citat de portalul CNET.

Autor: Bătrînca Mădălina

Conform surselor din lanțul de furnizori ai Apple, Digimates informează că noul iPhone va avea un ecran mai mare și un design ușor modificat. Acesta va fi mult mai ieftin față de actualele versiuni comercializate de această companie.

CNET noteză faptul că informația care face referire la ecranul mai mare al viitorului iPhone decât ecranul ultimului apărut, iPhone 5, nu prea are sens. Logic este ca un ecran mai mare să fie destinat unui produs mai scump, astfel că CNET vehiculează că sursele Digimates s-ar înșela.

Se pare că posibilitatea unui iPhone mai ieftin a fost adusă în discuție și în trecut. Neil Mawston, analist la Strategy Analytics, a afirmat săptămâna trecută că Apple ar putea lansa în următorii trei ani un iPhone Mini, pentru a obține acces la milioane de posibili clienți care nu își permit un astfel de smartphone în prezent.

Un analist al firmei Jefferies, Peter Misek, este de acord cu sursele celor de la Digitimes. Într-o afirmație făcută recent, acesta susținea faptul că un iPhone low-cost ar putea fi lansat anul acesta la un preț de 200-250 de dolari. Firma Apple nu a luat încă o decizie finală cu privire la lansarea acestuia, întrucât compania este încă îngrijorată de marja de profit a noilor produse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel