APP susține că epidemia de viroze din Capitală este rezultatul frigului din locuințe
Autor: D.C. | Publicat pe: 05 dec 2022, 10:16
WhatsApp
Alianța Pentru Patrie solicită Guvernului și reprezentanților săi în teritoriu, respectiv Prefectului Capitalei, fie să intervină de urgență pentru remedierea problemelor grave cu care se confruntă bucureștenii, fie să-l suspende imediat pe  Nicușor Dan, din funcția de  Primar al Capitalei.

Într-un comunicat făcut public de Codrin Ștefănescu, președintele Alianței, au fost prezentate motivele pentru care APP solicită rezolvarea crizei apei calde. Medicii care sunt membri APP au sesizat conducerea partidului că epidemia de viroze aflată în curs se datorează în mare măsură condițiilor improprii de trai, în locuințe lipsită de căldură.

”La această oră, sute de mii de locuitori ai Capitalei stau în frig, fără apă caldă, uneori fără curent electric. Sunt deja câteva zeci de mii de plângeri, sesizări și acțiuni în instanță, din partea bucureștenilor, care sunt pur și simplu ”exterminați” în propriile locuințe, fără ca nimeni să intervină. Spitalele din București, deja supra-aglomerate în urma virozei care face ravagii în rândul copiilor, au la rândul lor probleme cu furnizarea apei calde, a căldurii și a gazelor. Foarte mulți medici, membrii ai A.P.P., începând de la chirurgi până la directori medicali de spitale, afirmă clar că epidemia de viroze aflată în curs de expansiune, de la copii la adulți, se datorează în mare măsură și condițiilor improprii de trai, din locuințele bucureștenilor, locuințe lipsite de căldură.

Afirmați în mod repetat și mincinos, că vreți ”o țară ca afară”, în timp ce bucureștenii sunt supuși celor mai cumplite și vitrege condiții de trai: ne referim la familiile care au copii, bătrâni, pensionari, persoane cu dizabilități și bolnavi, toți aceștia având nevoie de condiții omenești de trai, în propriile locuințe.

Alianța Pentru Patrie vă reamintește, vouă, celor din Guvern, că în timpul campaniei electorale a lui Nicușor Dan, pe care ați susținut-o, a fost utilizat un slogan electoral, total mincinos, de genul: ”Votați USR și Nicușor Dan, ca să aveți apă caldă”! 

Somăm în mod public Guvernul și Prefectul Municipiului București, să nu devină complici la această situație deosebit de gravă, prezentată anterior, să ia măsuri de urgență, să comunice aceste măsuri în spațiul public, sau să-l suspende, imediat, pe primarul userist care îngroapă pur și simplu Capitala României”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?