Apocalypse News
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

De ce nu a venit Apocalipsa în România? Din cauza lui Udrea și Boagiu: hoteluri scumpe, drumuri proaste, infrastructură ioc, distracție doar în mall-ri și Centrul Istoric. Nu-i mai bine în Bulgaria, la all inclusive?Pe de altă parte, mi-a plăcut ideea unui Minister al Marilor Proiecte, pregătit pentru Dan Șova, în guvernul Ponta. Îmi aduce aminte de situația dintr-o căsnicie: când ne-am căsătorit, am hotărât să nu ne certăm. Eu hotărăsc în problemele mari, soția în cele mici. De 15 ani, nu am avut încă probleme mari. Să vedem care vor fi marile proiecte, într-o țară cu finanțări mici, mici de tot. Premierul Ponta a declarat că vrea să facă pasul pentru împăcarea cu Opoziția. Să-l facă, a spus Blaga, în timp ce Pora, Feldman Alexandru și Boureanu săpau o groapă adâncă de cinci metri și o acopereau cu șipci și zăpadă.

Angajaţii Institutului de Cercetare a Crimelor Comunismului se plâng de ameninţări cu moartea şi tratamente discreţionare din partea conducerii, scrie EvZ. E posibil, dar nu poate fi exclusă nici varianta unei reconstituiri, care să arate cum funcționa sistemul, în epoca stalinistă.

Vladimir Tismăneanu, în revista 22:  ”Libertatea presei este, pentru uselisti, libertatea de a-i ridica in slavi pe Ponta si pe Crin, eventual pe Felix, dar mai ales de a-l ataca pe Traian Basescu, zi de zi, ceas de ceas, secunda de secunda. La fel cum presa comunista ii demoniza pe liderii partidelor istorice in anii 1944-1947”. În caz că nu mai știai cu cine să-l compari pe Traian Băsescu, profesorul de anti-comunism îți dă sens vieții. Cu Iuliu Maniu, lider al unui partid istoric, în 1947.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel