Aplicația WhatsApp, părăsită pentru Signal. Elon Musk a dat tonul boicotării Facebook
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Signal
Foto: Signal
Aplicația de mesagerie criptată Signal a transmis că vede o creștere de utilizatori noi atât de mare încât verificările în doi pași au dificultăți și întârzieri.

Conform The Verge, responsabilii pentru noul val de clienți sunt CEO-ul Tesla, Elon Musk, și chiar competitorul direct al platformei, WhatsApp. Musk, cel mai bogat om al planetei, a postat o glumă, pe Twitter, în care se râde de rolul Facebook în haosul din Washington D.C. de pe 6 ianuarie 2021. După imagine, acesta a postat un mesaj cu două cuvinte: „Folosiți Signal”.

Descarcă Signal de AICI.

Cât despre WhatsApp, problema este mai complicată. Există tot mai multe critici împotriva aplicației cu două miliarde de utilizatori din cauza unei noi politici care urmează să fie implementată pe 8 februarie, permițând Facebook să folosească informațiile utilizatorilor WhatsApp (numere de telefon, numele de utilizator, informațiile de adresă, n.r.). Totuși, compania argumentează că informațiile împărțite cu Facebook nu au de-a face cu clienții privați, ci cu cei cu cont de afacere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel