Data publicării:

Aplicația de programări care te face să renunți la agenda clasică. Cristi Constantin: Dacă o folosești, ajungi să îți fidelizezi mai mulți clienți / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Cristi Constantin, fondatorul aplicației de programări clienți CalendarulMeu.ro, a fost invitat în emisiunea Mi-Th Influencer, unde a explicat cum funcționează aplicația online și cum ajută la fidelizarea clienților.

Într-o lume din ce în ce mai conectată și tehnologizată, CalendarulMeu.ro aduce inovația în gestiunea programărilor din industrii cât se poate de variate: saloane de înfrumusețare, service-uri auto, cabinete stomatologice, de avocatură și notariat, cabinete ale medicilor de familie, restaurante și nu numai. 

CalendarulMeu.ro este o aplicație pentru programări clienți în calendar, indiferent că programările sunt înregistrate de către tine, angajații sau clienții tăi.

„Astăzi, programările încă se țin pe agende. Oamenii folosesc agende în acest scop. Dacă sunt puțin mai tehnologizați folosesc calendarul din telefon. Ar mai fi, poate, varianta cu fișier Excel în anumite industrii, dar în beauty mai puțin. În ciuda faptului că atunci când suntem consumatori ne-am învățat cu livrări de azi pe mâine, ne-am învățat cu notificări, cu tot felul de tehnologii care să ne țină la curent și conectați cu ce se întâmplă în jurul nostru și cu ce servicii consumăm.

Pe partea de ce înseamnă experiența de a te programa la un salon sau în alte industrii, pe partea administratorului de business de salon să-și țină experiența programărilor, încă este loc de mult mai mult, în continuare”, a spus Cristi Constantin, fondatorul aplicației de programări clienți CalendarulMeu.ro.

„Dacă folosești o aplicație ajungi să îți fidelizezi mai mulți clienți”

„O luptă de dus în continuare este de a educa și de a scoate la iveală niște întrebări despre cum gestionezi, cum faci față unor probleme pe care le ai azi sau în viitorul apropiat. Încercând să răspunzi la acele întrebări îți dai seama cât de mult face diferența de a avea o aplicație. Când zic despre o aplicație, oamenii au tendința să se gândească că așa cum le țin pe o hârtie, la fel de bine le țin și pe o aplicație și se întreabă care este valoarea până la urmă.

Ideea este că dacă folosești o aplicație ajungi să îți fidelizezi mai mulți clienți decât fără. Cel mai important lucru pe care o aplicație îl aduce în viața unuia astfel de business este colectarea feedbackului din partea clienților”, a concluzionat Cristi Constantin, fondatorul aplicației de programări clienți CalendarulMeu.ro.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel