Apel fals 112, București. Gabriel Mutu, SOFT-ul de la parcări a găsit BLOCUL în care se afla adolescenta- FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a vorbit, pentru DCNews, despre apelul fals la 112, ce a ținut autoritățile în alertă timp de 6 ore. 

Primarul a afirmat: ”Un apel fals. Din momentul în care noi am aflat și trebuie să recunosc că am aflat de la televizor despre apelul respectiv, ne-am mobilizat cu poliție locală, cu toate elementele avute, pentru că am luat în calcul mai multe scenarii, inclusiv scenariul în care cineva a făcut un apel fals pentru a ne distrage atenția din alte zone ale sectorului. Atunci am cerut comandantului Poliției Locale Sector 6 să aducă efective suplimentare și să le distribuie în tot sectorul astfel încât să nu avem evenimente în alte zone ale sectorului”. 

SOFT-ul de la Sectorul 6 care a indicat unde se afla adolescenta

”N-am văzut în viața mea o mobilizare atât de mare, le mulțumesc locuitorilor Sectorului, care, în momentul în care au aflat despre situația creată, într-un număr extrem de mare, discutăm de mii de oameni care au ieșit pe străzi să caute fata respectivă, noi, în jurul orei 21:30, după ce am primit informația ce vede fata pe geam, am cerut colegilor de la poliția locală să facă o localizare, să-mi dea o hartă cu un cerc să-mi indice unde ar putea fi acea zonă - avem un soft pe care-l utilizăm pentru alocarea locurilor de parcare sau pentru intervențiile tehnice pe care le facem în sector și am cerut să facă o localizare. În final, s-a dovedit că această domnișoară se afla chiar într-unul dintre cele trei blocuri indicate de noi.” a spus Gabriel Mutu. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel