Apartamentul deținut de Ioan Becali, într-o zonă de lux a capitalei, vândut de ANAF
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Apartamentul deținut de Ioan Becali, într-o zonă de lux a capitalei, vândut de ANAF
Apartamentul deținut de Ioan Becali, într-o zonă de lux a capitalei, vândut de ANAF
Ioan Becali a rămas fără apartamentul de lux, situat în Bucureşti, pe Calea Floreasca.

Serviciul executări silite cazuri speciale regional Bucureşti (SESCSR) din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a vândut miercuri, la prima licitaţie, un apartament care aparţinea lui Ioan Becali.

Potrivit instituţiei, apartamentul era situat în Bucureşti, Calea Floreasca, şi avea un preţ de evaluare de 975.942 lei. Preţul de adjudecare a fost de 1.842.885 lei.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a scos la licitație bunul imobil sechestrat, pentru recuperarea prin procedura de executare silită a debitelor stabilite prin hotărâri judecătorești, în „Dosarul Transferurilor”.

Condamnările în Dosarul Transferurilor

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis pe 4 martie 2014 condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpaţi din dosarul transferurilor din fotbal. George Copos, fostul acţionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua - la 3 ani şi 6 luni de detenţie, Cristian Borcea, fost acţionar al FC Dinamo - 6 ani şi 4 luni, Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni, Victor Becali - 4 ani şi 8 luni.

De asemenea, Jean Pădureanu, fost preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în acelaşi dosar, Gheorghe Popescu - la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Neţoiu - la 3 ani şi 4 luni de detenţie cu executare. Instanţa a schimbat încadrările juridice ale celor mai multe infracţiuni de care erau acuzaţi cei opt oameni din fotbal - astfel, pentru Mihai Stoica s-a schimbat încadrarea juridică din înşelăciune în înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, iar pentru Cristian Borcea s-a schimbat încadrarea juridică din spălare de bani în spălare de bani în formă continuată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel