Apartament în flăcări. Locatarii au ieșit pe geam, la etajul 4 al blocului, pentru a se salva / FOTO+VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Apartament în flăcări. Locatarii au ieșit pe geam, la etajul 4 al blocului, pentru a se salva / Sursă foto: Captură Antena 3
Apartament în flăcări. Locatarii au ieșit pe geam, la etajul 4 al blocului, pentru a se salva / Sursă foto: Captură Antena 3
Un incendiu de proporţii a avut într-un bloc de locuinţe din localitatea Uricani, judeţul Hunedoara. 

Pompierii Detașamentului Petroșani şi ai Gărzii Lupeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un apartament din Uricani. Aceștia au dislocat o autospecială de stingere, o ambulanţă şi o autoscară pentru gestionarea incendiului produs într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc.

Imediat, au demarat procesul de evacuare a locatarilor aflaţi la această ora în apartamentele de pe scara afectată de incendiu, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

În total, au fost evacuate 4 persoane. Două de la etajul 1 şi alte 2 de la etajul 4. Aceşti locatari au fost evaluaţi de echipajul medical. Un bărbat, care prezenta arsuri la nivelul scalpului şi al braţului, a primit îngrijiri medicale. Nimeni nu a dorit să fie transportat la spital. Pompierii au reuşit limitarea incendiului la nivelul bucătăriei şi al unei camere din apartament, urmând să stabilească în orele următoare cauza generatoare a arderii, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel