Apariție surpriză a lui Johnny Depp pe scena unui concert, înainte de decizia finală a juriului din procesul de defăimare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Captură video - Twitter (@SheffCityHall)
Sursă foto: Captură video - Twitter (@SheffCityHall)
Johnny Depp a avut o apariție surpriză pe scena unui concert susținut de prietenul său. Juriul nu a ajuns la un verdict final în procesul în care actorul este implicat. 

Procesul pentru defăimare al lui Johnny Depp este aproape de final, iar el a rămas în centrul atenției în acest weekend. Actorul și muzicianul a cântat la chitară alături de  prietenul său, Jeff Beck, într-un concert susținut la la Sheffield City Hall din Sheffield, Anglia.

”Ei bine...ce surpriză am avut aseară când Johnny Depp s-a alăturat lui @jeffbeckmusic pe scenă. Îi urăm lui @jeffbeckmusic mult noroc pentru restul turneului său uimitor și o mare mulțumire lui Johnny Depp pentru că ni s-a alăturat!”, este scris într-un tweet de pe pagina sălii de concert, scrie CNN

Depp nu este străin de muzică. Actorul, împreună cu muzicienii Alice Cooper și Joe Perry, au format grupul Hollywood Vampires în 2012.

Deliberările în cazul Depp - Heard au început vineri

Juriul din procesul în care este implicat a început vineri deliberările. Șapte din cei 11 jurați selectați pentru proces au petrecut câteva ore începând să delibereze un verdict după încheierea argumentelor finale, dar nu vor da verdictul cel puțin până marți. Ei au fost trimiși acasă vineri după-amiază până marți, luni fiind sărbătoare națională în SUA. 

Echipa juridică a lui Heard, inculpată în caz, le-a spus juraților „să se gândească la mesajul pe care Depp și avocații săi îl transmit lui Amber și victimelor abuzului domestic”, scrie The Guardian

Deși experții juridici nu se așteaptă ca dosarul să ofere vreun reper al jurisprudenței, pentru milioane de oameni a devenit o perspectivă asupra direcției mișcării pentru egalitatea de gen și, în general, a relațiilor de gen. 

Jurații au ascultat peste 100 de ore de dovezi

După ce au ascultat mai mult de 100 de ore de mărturie timp de șase săptămâni, jurații au finalizat audierea probelor în procesul pentru defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard. Ca martor final, Heard a luat din nou cuvântul pentru a doua oară joi, pentru a fi chestionată despre inadvertențele dintre varianta ei de evenimente și variantele martorilor lui Depp. 

Heard a mărturisit că nu a fost surprinsă de numărul de persoane care au acceptat să depună mărturie în numele lui. 

"Știu câți oameni vor veni și vor spune orice pentru el. Aceasta este puterea lui", a mărturisit Heard. "De aceea am scris editorialul de opinie. Vorbeam despre acel fenomen. Câți oameni vor veni în sprijinul lui și vor cădea sub puterea lui. Este un om foarte puternic și oamenilor le place să îi câștige favorurile".

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari, susținând că un articol de opinie publicat în Washington Post în 2018, scris de fosta sa soție, în care aceasta s-a autointitulat „o persoană publică afectată de abuzul domestic” i-a știrbit imaginea și l-a făcut să-și piardă locul de muncă. Heard l-a dat la rândul ei în judecată pe Depp, pentru 100 de milioane de dolari, tot pentru defăimare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel