Apariție rară pe Internet. Cât de bine seamănă Rianna cu mama ei, Corina Dănilă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Corina Dănilă, Facebook
foto: Corina Dănilă, Facebook
Frummoasa actriță Corina Dănilă are o fiică de 19 ani cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Printre puținele fotografii postate în online apare și Rianna, fata ei, care se pare că îi seamănă întru totul.

Corina Dănilă împărtășește cu mândrie momentele alături de fiica sa, deși preferă să fie discretă în online și publică rar fotografii. De curând vedeta a postat o imagine cu Rianna atunci când aceasta a împlinit 19 ani. 

În imaginea publicată de Corina Dănilă, mama și fiica par să aibă o legătură deosebită, iar fanii au remarcat asemănările izbitoare dintre ele.

Actrița este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care și-a ținut fiica cât mai departe de ochii curioșilor. Corina are o fiică din relația cu pilotul de raliuri Norris Măgeanu, de care s-a despărțit în anul 2009. La acea vreme, Rianna avea cinci ani și a rămas în grija mamei ei. 

Fiica vedetei este pasionată de fotografie și limbi străine. În perioada liceului, Rianna a urmat mai multe cursuri de dezvoltare a abilităților de comunicare. Nu demult, tănăra a făcut câteva confesiuni emoționante despre relația cu mama ei, pe care o vede ca pe o prietenă și căreia îi poate spune orice. „O pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuiește și, în același timp, mă simt liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună și cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun" spunea tânăra, cu ceva timp în urmă, despre mama ei.

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteață, comunicativă și ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescență. Eu o încurajez și o susțin necondiționat în tot ce-și dorește să facă. Și așa voi face și mai departe”, spunea Corina Dănilă despre fiica sa, conform unica.ro.

                                               

Corina Dănilă a avut apariții în diverse filme și seriale, câștigând popularitate pentru rolurile sale variate și talentul său actoricesc. Printre filmele în care a jucat se numără "Nunta mută" (2008), "Morgen" (2010), "De ce eu?" (2015), și altele. Este apreciată, în mod deosebit, pentru versatilitatea sa și pentru capacitatea de a da viață personajelor într-un mod autentic și emoționant. A primit numeroase nominalizări și premii pentru performanțele sale actoricești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel