Apariție neașteptată într-o gară din UK. "Dacă aţi pierdut o MAIMUȚĂ, să ştiţi că ea vă aşteaptă în staţie" - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Apariție neașteptat într-o gară din UK / Foto: Pixabay
Apariție neașteptat într-o gară din UK / Foto: Pixabay
O maimuță a fost găsită într-o gară din Marea Britanie.

VEZI ȘI: Păsări flamingo, apariţie inedită în Delta Dunării

O maimuţă de talie mică a fost predată familiei sale adoptive după ce a fost găsită sâmbătă într-o gară feroviară de lângă Glasgow, informează Agerpres, citând DPA. Mai mulţi pasageri i-au alertat pe reprezentanţii unui operator feroviar după ce au văzut o maimuţă de talie mică în gara din Cambuslang, sâmbătă după-amiază.

Compania ScotRail a lansat apoi un apel prin care a cerut ajutorul publicului în vederea găsirii proprietarilor acelei maimuţe, despre care se crede că ar fi o marmosetă. Animalul era speriat. A căutat în gară mâncare și părea foarte flămând.

"Am avut de-a face cu diverse obiecte pierdute de-a lungul anilor, precum telefoane, genţi şi ochelari, dar acum este vorba cu siguranţă despre o premieră. Dacă aţi pierdut o maimuţă, să ştiţi că ea vă aşteaptă în următoarea staţie de după Cambuslang", a anunţat compania ScotRail într-un mesaj publicat pe contul său de Twitter.

VEZI ȘI: Cum să ne spălăm pe mâini. Exemplul clar că ne tragem din maimuță VIDEO

După câteva ore, reprezentanţii operatorului feroviar au anunţat că familia adoptivă a fost găsită şi că maimuţa a fost predată acesteia. Sute de oameni s-au mobilizat în mediul online, iar proprietarul a fost găsit relativ ușor. Vestea că maimuța se va întoarce acasă i-a bucurat pe internauți.

"Vă anunţăm o veste bună. Micuţul acesta a fost predat familiei sale! A fost pentru ultima oară când a mâncat dintr-o conservă de fructe. Nu ne vine să credem că a avut la el un desfăcător de conserve!", au adăugat reprezentanţii companiei feroviare. 

Deocamdată nu se știe cum a fugit maimuța de acasă. Proprietarii au fost foarte fericiți că au găsit-o teafără și nevătămată.

VEZI ȘI: VIDEO. O maimuță se joacă pe calculator doar cu mintea și un implant Neuralink

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel