Apariție inedită: Pamela Anderson și Naomi Campbell împreună pe podium
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa foto Twitter Gala @gala
Sursa foto Twitter Gala @gala
BOSS a prezentat colecția de primăvară/vară 2023: pe podium Khaby Lame, Law Roach, Amber Valletta și Pamela Anderson.  

Luna modei s-a încheiat, dar lumea modei continuă să ne uimească cu prezentări de modă spectaculoase în afara calendarului. După show-ul Versace din Los Angeles a venit rândul lui BOSS, care a prezentat colecția de primăvară/vară 2023, la Herald Plaza din Miami, Florida.

Prezentarea de modă a fost o adevărată paradă a vedetelor: de la veterana Naomi Campbell (53 de ani), la Candice Swanepole. Dar adevărata vedetă a spectacolului a fost Pamela Anderson (56 de ani), care se bucură de o adevărată renaștere a carierei.

Spectacolul BOSS primăvară/vară 2023

La șase luni în urmă calendarului canonic al modei, care prezintă vara în septembrie și iarna în februarie, BOSS a prezentat colecția de primăvară/vară 2023 cu un podium pe malul apei, scrie Fanpage.

BOSS propune să revenim la eleganța atemporală a costumelor, dar într-o variantă fluidă și lejeră, aproape lichidă: trenciuri moi, veste supradimensionate suprapuse, jachete cu fante pe spate și fuste fluide.

Vedetele de pe podium pentru BOSS

Prezentarea BOSS a fost deschisă de Pamela Anderson, veselă și încrezătoare în sine, într-un costum de culoarea nisipului și părul întins. Fosta vedetă Baywatch a revenit în centrul atenției după lansarea unui documentar în care își spune povestea vieții.

De atunci, ea a fost o parte fixă ​​la spectacole: după ce a apărut într-o pălărie maxi la Jacquemus, ea a pășit pe pista pentru BOSS, dând dovadă de o eleganță atemporală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel