Apariție de infarct la "Bravo, ai stil!" “Să știi că în cele 8 sezoane ale emisiunii, nimeni nu s-a aventurat atât de departe”
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
În ediția din această seară a emisiunii "Bravo, ai stil!", difuzata la 19:00, la Kanal D2, telespectatorii vor fi martorii unei apariții uimitoare a Mariei, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, care a reușit să provoace un adevărat șoc printre jurați și contracandidatele sale.  

Îmbrăcată într-o capă și purtând pe cap o cagulă din latex care-i acoperea complet chipul, Maria a adus  pe catwalk un look total neconvențional, dar care nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor.

Apariția Mariei în această ținută neconvențională a stârnit reacții mixte în rândul juraților și concurentelor, generând dezbateri aprinse cu privire la limitele și impactul unui astfel de stil în lumea modei.

Aspectul unic a făcut ca Maria să iasă în evidență și să stârnească o serie de reacții uimitoare din partea juraților. Maurice Munteanu a comentat: "Cel care a inventat acest model de 'porn chic' în modă era foarte atent la casting. În momentul în care noi alegem să purtăm o cagulă, casting-ul este vital pentru a putea susține tipul acesta de produs. Tu, în seara aceasta, ești costumată. Tu nu poți susține tipul acesta de cagulă, ba chiar conturează un paradox, și nu numai un paradox stilistic, ci și un paradox psihologic."

Pe de altă parte, Raluca Bădulescu a apreciat curajul și intenția Mariei de a adopta un astfel de stil.

 

 

2. -imagine fara descriere- (maria-la-bravo--ai-stil-2_00367000.jpg)

"Apreciez intenția și îndrăzneala de a purta un astfel de styling. Să știi că în cele 8 sezoane ale emisiunii, nimeni nu s-a aventurat atât de departe pentru a propune ceva similar. Îmi place modul în care este realizată haina. Apreciez intenția și cred că trebuia să continui cu latexul și în partea de jos."

Cum va fi notat curajul Mariei de a se afirma prin stilul ei unic veti putea afla urmarind editia din aceasta seara “Bravo, ai stil!, difuzata la 19:00, la Kanal D2.

 

Reamintim ca reality show-ul „Bravo, ai stil!” va fi difuzat începând din 12 iulie, la Kanal D! Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărit din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

 

3. -imagine fara descriere- (maria-la-bravo--ai-stil-3_76921500.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel