Apariţie controversată pe Vârful Călțun din Munții Făgăraș, la peste 2.000 de metri
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto ilustrativ: Pexels.com
Foto ilustrativ: Pexels.com
La peste 2.000 de metri, pe vârful Călțun, din Munții Făgăraș, a fost adusă o bancă, de unde poate fi admirat Vârful Moldoveanu. Reacțiile celor care au văzut banca sau imaginile apărute în spațiul public sunt și pro, și contra.

Un turist din Pitești a postat, pe Facebook, imagini cu banca amplasată la 2.505 metri, pe Vârful Călțun.

„Pe Cornul Călțunului o familie din Sibiu (care a dorit să rămână anonimă și fără poze cu ei postate) mi-a schimbat ziua. A montat o bancă în Vf. Cornul Călțunului, să te poți odihni și admira Vf. Moldoveanu. Am avut ocazia să stau printre primii pe ea. Până când ajungeți să vedeți și dvs, am pus câteva poze să știți că nu e glumă! Respectul meu!”, spune Constantin Voicu, în grupul de Facebook unde sunt promovate traseele turistice din Munții Făgăraș.

Postarea sa a provocat foarte multe reacții în mediul online, unele prin care cei care au montat banca sunt lăudați, altele în care sunt blamați.

„De ce ai avea nevoie de o bancă în natură? Unde mai este farmecul de a sta în șezut sau pe spate și de a admira peisajul? Frumoasă inițiativă, dar hai să lăsăm locurile naturii libere”, spune un internaut.

„Problema e că nu dă nici bine. E pusă fără niciun simt estetic”, scrie altul.

„Ăștia de vă dați cu părerea, mai mergeți și prin alte părți să vedeți ce frumos e când te uiți la un răsărit de pe o banca așezată la o belvedere. Poate că a fost montată cu acordul organelor competente. Face cineva un bine și repede săriți că e urâtă, că nu e bine, că au distrus natura. Să vă fie rușine, voi nu faceți nimic în afară să stați și să tastați din pat. Felicitări celor cu inițiativă, nu e ușor să cari o bancă la o asemenea altitudine, dar unii ne arată că se poate și încep să mai venim și noi de acasă! Hai să nu mai daă cu hate... dacă consideri ca ești mai bun fă și tu ceva, dar începe cu tine Cărări line vă doresc!”, spune un alt internaut, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel