Apare GPT-4. Va fi de 500 de ori mai puternic decât actualul ChatGPT și va putea genera videoclipuri și răspunsuri instant
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
GPT-4 ar putea apărea săptămâna viitoare.

În prezent, ChatGPT și alte tehnologii bazate pe GPT-3.5 pot oferi doar răspunsuri bazate pe text. Pe lângă capacitățile sale multimodale, GPT-4 poate avea succes în rezolvarea problemei ChatGPT de răspuns lent la interogările generate de utilizator, potrivit Hindustimes.

OpenAI, creatorul chatbot-ului ChatGPT, va lansa GPT-4 săptămâna viitoare, a patra generație LLM. GPT-4 va include noi funcții, cum ar fi multimodalitate, procesare video și capacitatea de a crea videoclipuri generate de AI din simple mesaje text. În prezent, ChatGPT și alte tehnologii bazate pe GPT-3.5 pot oferi doar răspunsuri bazate pe text.

Se pare că va fi de 500 de ori mai puternic decât generația precedentă.

Potrivit site-ului de știri german Heise, acesta va fi mai puternic decât GPT-3.5, care în prezent alimentează ChatGPT. Raportul spune că GPT-4 va include multimodalitate, o capacitate de a funcționa în mai multe moduri, cum ar fi text, imagini și sunete.

Într-un interviu acordat Heise, Directorul Tehnologic (CTO) al Microsoft Germania, Andreas Braun, a declarat: „Vom introduce GPT-4 săptămâna viitoare... vom avea modele multimodale care vor oferi posibilități complet diferite – de exemplu videoclipuri.”

Pe lângă capacitățile sale multimodale, GPT-4 poate avea succes în rezolvarea problemei ChatGPT de răspuns lent la interogările generate de utilizator.

A apărut și ZeroGPT

OpenAI a dezvăluit anterior un instrument numit „ZeroGPT”, care le permite utilizatorilor să stabilească dacă textul a fost scris de un program de inteligență artificială (AI) și a fost publicat drept scris de om sau dacă a fost de fapt scris de o persoană.

ZeroGPT folosește tehnologia DeepaAnalyze pentru a determina sursa intrării. În prezent, rata sa de precizie depășește 98%, dar OpenAI lucrează pentru a reduce rata de eroare la mai puțin de 1%.

Utilizatorii trebuie să introducă textul în casetă și apoi să facă clic pe „Detectați text”, conform OpenAI. Software-ul AI va verifica intrarea și va publica rezultatul folosind algoritmi dezvoltați de echipa ZeroGPT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel