Țapardel: ”Aveți discursul unui PDL-ist foarte vechi”. Faur: ”E atac la persoană”
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Lazăr Faur - Claudia Țapardel
Lazăr Faur - Claudia Țapardel
Lazăr Faur, candidat PNL Arad, pentru Camera Deputaților, un om nou în politică, s-a contrat, la Antena 3, cu europarlamentara PSD Claudia Țapardel. 

Lazăr Faur are propria teorie despre guvernarea Cioloș. El consideră că a fost planul PSD pentru a fi în opoziție față de guvern în perspectiva viitoarelor alegeri.

În momentul în care Claudia Țapardel a luat cuvântul i-a atras atenția lui Lazăr Faur că nu l-a întrerupt din respect pentru Dana Grecu, dar că dorește să-i spună ce crede și ar vrea ca nici el să nu o întrerupă. Europarlamentara PSD i-a spus că ”deși sunteți un om nou în politică, aveți discursul unui PDL-ist vechi”. Lazăr Faur a intervenit și a întrebat: ”Și eu să accept să mă bășcăliți. Este un atac la persoană”. 

Claudia Țapardel a revenit la discuție, după ce Dana Grecu l-a liniștit pe liberal, și a afirmat că ”Dacian Cioloș nu este virgin în politică”, amintind că a mai fost într-un guvern, și, cu toate acestea ”a dat dovada incompetenței”. Politiciana PSD a precizat că PSD nu vorbește despre viitorul prim-ministru, ci despre programul în care viitorul premier propus de PSD va crede în totalitate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel