Demisii în bloc la Palatul Victoria. Toți oamenii lui Ungureanu părăsesc Guvernul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
IMGP5033
IMGP5033

Toți consilierii şi secretarii de stat din aparatul de lucru al premierului demis Mihai Răzvan Ungureanu demisionează din funcţie, urmând să elibereze posturile până la instalarea noului Guvern, au declarat, joi, agenţiei Mediafax, surse oficiale. Toate demisiile vor intra în vigoare, luni, 7 mai, 2012

"S-a considerat că aşa este normal, ca toţi consilierii şi secretarii de stat din aparatul de lucru al prim-ministrului Ungureanu să demisioneze şi să elibereze posturile până la sosirea la Palatul Victoria a premierului desemnat Victor Ponta", au arătat sursele.

Mihai Răzvan Ungureanu a primit deja cererea Andreei-Paul Vass de eliberare din funcția din funcţia de consilier de stat pe probleme economice,  după cum a anunțat aceasta..

Cea mai mare parte a consilierilor şi secretarilor de stat din aparatul de lucru al premierului lucrează în Palatul Victoria din mandatul fostului prim-ministru Emil Boc.

Potrivit surselor De Ce News ar fi vorba despre cel puțin 20 de persoane care și-au anunțat demisia cu acordul părților.

Acestora li se adaugă și consilierii numiți de Mihai Răzvan Ungureanu, la instalarea sa în funcția de premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel