Apă cu E-coli pe rafturile magazinelor. Ministerul Sănătăţii protejează firmele
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
apa minerala
apa minerala
Mii de sticle îmbuteliate cu apă infestată cu E-coli au fost retrase de pe rafturile magazinelor din România. Ministerul Sănătăţii ar proteja însă mărcile, refuzând să le facă publice, relatează jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său.

În ultimele luni, statul român a descoperit apă îmbuteliată infestată cu e-coli și dezinfectanți neconformi în spitale, dar nu știți asta pentru că nu toate cazurile au fost făcute publice. Iar numele firmelor au fost protejate. Retrezită la viață parțial după cazul Hexi Pharma și parțial pentru că presiunea instituțională a crescut, Inspecția Sanitară de Stat a descoperit în ultima perioadă luni abateri grave ale unor firme, scrie Tolontan pe Tolo.ro.

'Inspectorii își fac treaba, nu e vorba că nu și-ar face-o. Și nici nu e vreun război între oamenii veniți din afara sistemului și toți funcționarii vechi, dintre care mulți sînt responsabili și profesioniști. Sînt însă unii care se opun pur și simplu. Dar ideea de transparență îi omoară și se opun ca publicul să afle numele firmelor care sînt amendate în urma acestor controale', a declarat un reprezentant din Ministerul Sănătății citat de Cătălin Tolontan.

[citeşte şi]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel