Anunț din interiorul USR: Elena Lasconi și-a asumat și candidatura la alegerile prezidențiale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Lucian Viziteu, primarul Bacăului, susține că Elena Lasconi și-a asumat „atât candidatura la președinția partidului, cât și candidatura la alegerile prezidențiale“. 

Lucian Viziteu, primarul reales al Bacăului, susține, într-o postare pe rețelele de socializare, că pe lângă asumarea candidaturii la președinția Uniunii Salvați România (USR), Elena Lasconi și-a asumat și candidatura la alegerile prezidențiale.

„Dragi prieteni,

Elena Lasconi a spus Da!

Elena a hotărât să-și asume atât candidatura la președinția partidului, cât și candidatura la alegerile prezidențiale.

Nu a fost o decizie ușoară, va avea cu siguranță multe de înfruntat. De asta are toată aprecierea si susținerea mea.

Mă bucur că a înțeles mesajul meu și al altor colegi, atunci când am solicitat ca oricine dorește să se înscrie în cursa pentru conducerea USR să-și asume și candidatura.

O susțin pe Elena deoarece cred că în acest moment este cea mai bună soluție pentru USR. Elena are energia și dorința de a reconstrui partidul, are legitimitatea votului și notorietatea necesară pentru a începe campania cu motoarele turate.

Urmează săptămâni și luni de foc. Nu ne va fi ușor, situația este extrem de complicată și o știe fiecare dintre noi. Dar fix pentru astfel de momente am intrat în politică!

România se schimbă cu noi toți. E nevoie de munca fiecăruia, de hotărârea, de pasiunea fiecăruia. Și, poate, e nevoie și de puțină credință. Credința că împreună vom reuși!

Forza Elena! Forza USR!“, a scris Lucian Viziteu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI         -        Câmpulungenii au mers cu mic, cu mare să o voteze pe Lasconi la ... prăznicar / foto în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel