Anunțul Apa Nova așteptat de toți bucureștenii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Apa Nova București intenționează să lanseze un proiect de schimbare a rețelei de alimentare cu apă din apartamentele bucureștenilor, cu sprijinul asociațiilor de proprietari, dar și să propună un sistem de abonament prin care să poată fi verificată în permanență starea rețelei de apă și canalizare.

"Vrem să venim mai aproape de cetățean, dar contractul de concesiune nu-mi dă voie să lucrez decât până la branșament, până la proprietatea cetățeanului, fie că este casă sau apartament.Vrem să lucrăm cu Veolia și în apartamentele dvs. Gândim către asociațiile de proprietari un abonament prin care să venim în permanență să verificăm starea rețelei. În luna august cel târziu, pe noua platformă de responsabilitate socială a companiei, vom alege trei-patru blocuri și cu o mică cofinanțare din partea asociațiilor de proprietari 10—15% să schimbăm rețelele interioare, pentru că vreau să vedeți ce înseamnă calitate după ce schimbi acele rețele vechi de 30-40 sau 50 de ani. Vă garantez că acele blocuri vor fi alese pe bune", a declarat vineri Mădălin Mihailovici, directorul general al Apa Nova București, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

Mihailovici a menționat că societatea este pregătită și pentru realizarea contorizării inteligente în apartamentele bucureștenilor, banii fiind prinși deja în buget.

"Vrem să fie altfel, vrem să fie limpede, să ne facem treaba noastră. Am analizat 6 luni intern și extern, îmi este clar unde am greșit, respectiv în comunicare, nu tehnic, și aici avem argumente. Chiar dacă au fost unele probleme am spus că robineții pe unde se scurgeau anumite sume de bani sunt închise, acum au rămas deschide numai vanele sau robineții de apă potabilă, curată, plată. Obiectivul nostru este să fim în slujba cetățenilor", a adăugat Mădălin Mihailovici.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel