Anunț important pentru cei care studiază MEDICINA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Federația Sanitas a făcut un anunț important pentru cei care studiază medicina.

Într-un comunicat de presă cu titlul "FEDERAȚIA SANITAS răspunde propagandei mincinoase a Federației «Solidaritatea Sanitară»", și semnat de președintele Federației, Leonard Bărascu, Sanitas transmite următoarele":

Citește și: Fragilitatea-un nou sindrom în atenția medicilor din Europa

"Referitor la materialul Federației "Solidaritatea Sanitară" care circulă prin țară, potrivit căruia echivalarea studiilor asistenților medicali cu școală postliceală s-ar realiza prin acordarea de licență în urma proiectului cu finanțare europeană desfășurat prin Ministerul Sănătății, acesta reprezintă o propagandă mincinoasă pe care o folosește așa-zisă "organizație sindicală".

Este imposibilă o simplă echivalare a studiilor medii cu cele superioare cu licență. Pentru acest lucru (obținerea licenței) este nevoie de studii superioare care trebuie desfășurate într-o instituție de învățământ superior care pregătește asistenți medicali cu studii superioare. 

Conform Legii nr.1/2011 - legea educației naționale, aceasta este singura modalitate de obținere a licenței pentru asistenții medicali. Trecerea creditelor de la învățământul mediu la învățământul superior nu este realizabilă.

Să faci afirmații nefondate și să strângi semnături de la colegii asistenți medicali pentru un lucru imposibil de realizat este o manevră și o dovadă de incompetență; în spatele acestei acțiuni, Federația "Solidaritatea Sanitară", prin minciună, vrea să-și rezolve o mare "problemă" - reprezentativitatea."

Vezi și: OPORTUNITATE pentru studenții la Medicină. Stagiu în Franța, la un spital din Paris

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel