Anumite sporuri din sectorul bugetar, eliminate. Iulian Surugiu: Încă mai sunt poliţişti plătiţi cu 1450 de lei!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Iulian Surugiu, reprezentantul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, a vorbit despre situaţia poliţiştilor după ce Florin Cîțu a anunţat eliminarea unor sporuri în sectorul bugetar.

"Domnul prim-ministru bănuiesc că ştie că salariul poliţistului este format dintr-un salariu de bază foarte mic - încă mai sunt poliţişti plătiţi cu 1450 de lei, ceea ce nu e în regulă - iar cea mai mare parte a banului cu care pleacă poliţistul acasă provine din sporuri. Este o discuţie foarte lungă aici. Dânsul, pe undeva, are dreptate că sunt foarte mulţi bugetari care stau în birouri şi trebuie făcută o diferență.

Nu poţi să stai în birou şi să iei sporuri la fel ca cel care îşi expune viaţa în stradă. Dar nici nu poţi să dai sporuri la oamenii de la Prefectură pentru COVID, dar la poliţişti şi la doctori să nu dai. Este un haos total. Este adevărat că Legea salarizării a creat multe inechităţi, dar nu e nimeni vinovat decât ei. Rând pe rând au alternat la putere şi şi-au făcut jocurile lor", a spus Iulian Surugiu, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel