Data publicării:

Anul chinezesc, sub semnul Dragonul, plin de provocări. Cristina Groza: Vor încerca să controleze mai mult sistemul financiar

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Freepik @vecstock
FOTO: Freepik @vecstock

Care sunt previziunile pentru anul 2024, anul ce se află sub semnul Dragonului.

Cristina Groza, maestru Fengh Shui, a vorbit la Mi-Th Influencer, despre previziunile anului chinezesc 2024, un an care se află sub semnul Dragonului de lemn.

”Întotdeauna este bine să fim pregătiți cu informații. De exemplu, aceste previziuni nu ne spun ce să facem sau nu ne ghicesc, nu ne spun despre viitor, ci ele ne dau probabilități pentru că aceștia, chinezii, sunt foarte buni la așa ceva, sunt foarte buni la formule și la matematică, ei ne dau niște probabilități, doar că au o acuratețe destul de bunuță, aș putea spune 60-70%”, a explicat Cristina Groza, în exclusivitate, în emisiunea Mi-Th Influencer de la DC News și DC News TV.

Fengh Shui, o știință, nu o superstiție

De altfel, maestru Feng-Shui a explicat ce reprezintă acestă tehnică, a Fengh Shui-ului, pe înțelesul tuturor.

Cum îți așterni, așa dormi, ca să dau o expresie românească. Astfel, cum ne așternem, așa vom avea viitorul așezat în fața noastră.

 Practic, Fengh Shui se ocupă cu modul în care ne așezăm în case, cum ne așezăm mobilierul, în așa fel încât poziția noastră în casă să ne încarce. (...) Este o știință, nu are de-a face cu superstiții, nu este împotriva credințelor noastre spirituale sau religioase, este o știință de sine-stătătoare”, a mai spus maestrul Fengh Shui.

Revelionul chinezesc, în februarie

”Anul acesta, ca și în fiecare an, anul, din punct de vedere energetic începe în 4 februarie, dar din punctul de vedere al festivităților, în China se va sărbători în 9 februarie. De ce acest lucru? Pentru cî omul de rând din China nu a avut acces la informația din calendar, la care avea acces doar împăratul. Așa că li s-a spus că a doua lună nouă din an este începutul anului.

Începe un an de lemn yang, pe Dragon, care va fi caracterizat de două elemente, o dată lemnul yang și apoi Dragonul care este caracterizat de pământ, iar aceste două elemente sunt puțin într-o stare conflictuală, deoarece lemnul atacă pământul. Astfel că o putem traduce ca o stare conflictuală, la nivel general, iar pământul reprezintă banul lemnului.

Asta înseamnă că lemnul devine autoritate, putem să traducem chiar ca autorități, ca organele de control care vor încerca să controleze mai mult sistemul financiar”, a mai spus Cristina Groza.

Mai multe în video:

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel