Anul 2024 vine cu vești bune pentru Drăgușin. Cel mai în formă fotbalist român, înțelegere verbală cu o forță din Anglia
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Tânărul talent al fotbalului românesc, Radu Drăgușin (21 de ani), este pe cale să facă un pas important în cariera sa, semnând, potrivit unor surse importante în domeniul transferurilor de fotbal, un nou contract cu echipa engleză Tottenham.

Potrivit informațiilor furnizate de Fabrizio Romano, unul dintre cei mai reputați specialiști în domeniul transferurilor din fotbal, Drăgușin ar fi ajuns la un acord cu oficialii clubului londonez pentru un contract pe termen lung. În prezent, discuțiile se concentrează pe negocierea transferului cu echipa sa actuală, Genoa.

"Negocierile sunt în desfășurare cu Genoa, după cum s-a anunțat în urmă cu două zile. Genoa vrea 30 de milioane de euro în schimbul jucătorului său, dar Spurs oferă în jur de 25 de milioane de euro. Discuțiile sunt în desfășurare", a declarat Fabrizio Romano.

Radu Drăgușin, care a impresionat în ultima jumătate de sezon, a demonstrat o creștere semnificativă a cotei sale. Evaluarile făcute de Transfermarkt arată că valoarea sa s-a dublat în câteva luni, de la 10 milioane de euro în luna octombrie la 20 de milioane de euro în prezent.

În tricoul lui Genoa, Drăgușin a avut o prestație notabilă, bifând două goluri și oferind o pasă decisivă în cele 21 de meciuri jucate în acest sezon. Tânărul fotbalist a demonstrat constant un potențial impresionant și a atras atenția cluburilor de top din Europa.

În timp ce Drăgușin se pregătește să facă saltul către Premier League, Tottenham, aflată pe locul 5 în clasamentul din Premier League cu 36 de puncte, pare să fie pregătită să investească în acest tânăr talent pentru a-și consolida echipa în lupta pentru titlu. Momentul acestei schimbări semnificative în cariera fotbalistului român rămâne în atenția fanilor și a pasionaților de fotbal din întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel