Antrenorul Ronald Koeman (FC Barcelona), suspendat după cartonașul roșu primit în meciul pierdut cu Granada
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Antrenorul echipei FC Barcelona, Ronald Koeman, a primit o suspendare de două meciuri după ce a fost eliminat, în urma unui cartonaş roşu direct, joi seara, cu ocazia meciului pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei Granada (scor 1-2), a anunţat vineri Federaţia de fotbal, citată de AFP.

Koeman, a fost trimis în tribune în minutul 66 al acestui joc, contând pentru etapa a 33-a din La Liga, pentru că s-a îndreptat către al patrulea arbitru şi i-a spus "Ce personaj!".

"Potrivit raportului arbitrului, am dat dovadă de lipsă de respect faţă de cel de-al patrulea arbitru. Nu înţeleg, nu i-am spus nimic rău şi nu l-am insultat pe cel de-al patrulea arbitru. O lipsă de respect este să insulţi. Am comentat diverse acţiuni ale meciului, cu respect", s-a apărat tehnicianul olandez, conform presei catalane.

În urma acestei sancţiuni, Ronald Koeman va rata următoarele două meciuri ale Barcelonei în Primera Division, cel cu Valencia, programat duminică seara, în cadrul etapei a 34-a, şi mai ales cel cu Atletico Madrid, o adevărată "finală" a actualei ediţii a campionatului Spaniei, care va avea loc pe 8 mai, în etapa a 35-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel