Antrenorul român Ladislau Boloni e pe val în Franța cu nou promovata Metz în Ligue 1
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ladislau Boloni
Ladislau Boloni
Metz s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Lens, singurul gol al meciului fiind reuşit de Joel Asoro (37). Metz este pe poziţia a 6-a în Ligue 1, cu 8 puncte, în timp ce Lens este penultima, locul 17, cu un singur punct.

Metz, cu toate că a fost dominată copios de Lens, s-a impus după ce a reușit să marcheze un gol la una din cele două ocazii pe care le-a avut. Ulterior echipa lui Ladislau Boloni s-a apărat eroic.

Totodată, tot ieri, OSC Lille, fostă campioană a Franţei în 2021, a reuşit sâmbătă seara o remiză, în deplasare cu Rennes, 2-2, în etapa a 5-a din Ligue 1, notează Agerpres.

Pe "Roazhon Park", oaspeţii au condus chiar cu 2-0, prin golurile reuşite de Leny Yoro (33) şi Bafode Diakite (62), însă gazdele au revenit pe final de meci şi au reuşit să puncteze prin Lorenz Assignon (74) şi Ibrahim Salah (89). Cu 8 puncte, Lille este deocamdată pe 5 în clasament, în timp ce Rennes este pe 7, cu 7 puncte.

Aşa cum se ştie, vineri, în prologul etapei, PSG a pierdut partida jucată acasă, 2-3, cu Nice.

Celelalte partide ale etapei vor avea loc duminică. AS Monaco, Nice şi PSG formează momentan podiumul, cu 10, 9, respectiv 8 puncte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel