Antrenorul Erik Ten Hag, decis să rămână la Ajax în acest sezon
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Antrenorul olandez Erik Ten Hag a pus capăt zvonurilor privind numirea sa pe banca tehnică a echipei germane de fotbal Bayern Munchen, care au circulat luni după demiterea lui Niko Kovac, afirmând clar că va rămâne la Ajax în acest sezon, relatează AFP.

"Am o relaţie strânsă cu echipa mea, cu toată lumea la Ajax, deci, pot să confirm că voi rămâne la Ajax în acest sezon", a afirmat tehnicianul olandez, care îl are ca jucător şi pe românul Răzvan Marin, în ajunul meciului din Liga Campionilor cu Chelsea.

Ten Hag, în vârstă de 49 de ani, aflat sub contract cu Ajax Amsterdam până în 2022, este unul dintre numele cel mai des vehiculate pentru a prelua banca tehnică a clubului bavarez. Tehnicianul olandez cunoaşte bine gruparea bavareză, întrucât a pregătit echipa B în perioada 2013-2015.

"Bayern este un club fantastic, iar eu m-am simţit foarte bine acolo. Dar pentru moment, eu sunt la Ajax", a adăugat Ten Hag, luni.

Ascensiunea lui Ten Hag cu Ajax anul trecut în semifinalele Ligii Campionilor reprezintă, desigur, un argument foarte important pentru conducătorii lui Bayern, pentru care Champions League este o prioritate.

Olandezul Erik Ten Hag, italianul Massimiliano Allegri, portughezul Jose Mourinho sau francezul Arsene Wenger se numără printre numele menţionate, luni, de presa germană, pentru a-l înlocui pe Niko Kovac, concediat duminică din funcţia de antrenor al echipei de fotbal Bayern Munchen.

Antrenorul croat Niko Kovac a fost demis din funcţie, duminică seara, la o zi după eşecul cu 1-5 în Bundesliga, în faţa echipei Eintracht Frankfurt şi după o lună octombrie dezamăgitoare, a anunţat campioana Germaniei.

Bayern nu a câştigat în acest sezon decât cinci meciuri în primele zece etape din Bundesliga (18 puncte), având cel mai slab debut de sezon din ediţia 2010/2011.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel