Antonia, cu lacrimi în ochi: Mă lupt până la capăt
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Antonia
Antonia
Cântăreața Antonia a vorbit într-un interviu acordat recent despre fetița de opt ani pe care o are cu Vincenzo Castellano, Maya.

Antonia se roagă în fiecare zi ca procesul de divorț. pe care îl are cu tatăl fetiței sale, să se încheie mai repede și ca Maya să poată veni în România.

"Sper să se rezolve anul acesta toate problemele cu Maya, fetiţa mea de 8 ani, dacă la asta te referi. Pentru că ar cam fi cazul, au trecut şase ani de când sunt în situaţia asta. (...). Îi place să cânte, să danseze, e o isteaţă, îi place să facă glume. Am fost la ea anul acesta şi voi mai merge curând din nou. Când mă uit la ea mă văd pe mine când eram mică, versiunea mea mai mică. Îmi place caracterul ei cum se formează....", a declarat Antonia pentru click.ro.

Antonia a mărturisit cu lacrimi în ochi că va merge până la capăt pentru fiica ei.

"Ideea e că acest caz se ţine în Italia şi se mişcă greu. Ţine de legea de acolo şi nici eu nu ştiu ce să spun. Tot ceea ce pot să fac e să mă lupt până la capăt până se rezolvă, evident că nu mă las pentru că ea e bucată ruptă din mine. Nu ştiu ce mamă ar renunţa la copilul ei. Mă rog în fiecare zi să se termine şi să poată să vină şi ea aici odată şi odată. Cei cu ancheta socială trebuie să meargă la ei acasă, în Italia, să verifice, să vadă condiţiile de acolo. Şi tot ne blocăm, pentru că la noi acasă au fost, însă la ei nu. E ultimul pas. Au făcut cei din România anchetă socială la noi şi acum ar trebui să facă cei de acolo anchetă la ei acasă. Eu am doi avocaţi, unul aici şi unul acolo", a mai povestit vedeta.

Vezi și: Antonia a răbufnit: Mă blochez când văd câtă prostie există

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel