Data actualizării:
Data publicării:

Antonia a primit o sumă uriașă din partea unui cuplu pentru a lua masa împreună: "A fost cu condiții"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Antonia
Sursa foto: Facebook Antonia
Antonia a mărturisit că a primit o sumă mare de bani pentru a lua masa cu un cuplu.

"M-am dus pe bani la masă. Nu pot să spun cu cine, era din altă țară. A fost cu condiții, s-a implicat managerul, s-a implicat tour managerul meu. N-am fost singură, mie mi-e frică de din astea. Eram cu mai mulți oameni. Era un cuplu, un domn și o doamnă. 10.000 de euro au fost", a spus Antonia pentru cancan.ro.

Cum se înțelege cu Alex Valea

Antonia și Alex Velea au împreună trei copiii și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Artista a vorbit despre felul în care reușesc să aibă grijă de relația lor.

"Menținem flacăra vie prin comunicare, prin exprimarea sentimentelor, prin atenție acordată celuilalt, prin timp petrecut împreună, vacanțe în doi, mici surprize făcute celuilalt. Toate fac relația să se mențină vie, intensă și desigur că iubirea este la baza tuturor acestor ingrediente.

De mai multe ori pe zi ne spunem "te iubesc" și așa i-am obișnuit și pe copiii noștri. Și lor le spunem și ei ne spun nouă, așa au fost crescuți, în acest spirit. Clar este un partener romantic și ne place să ne facem mici surprize din când în când. Cel mai recent am fost la cină de Valentines Day, un moment frumos, doar pentru noi doi”, a mai spus Antonia.

Citește și:

Antonia, victima bullying-ului, în anii de școală: Mulți aveau arme pe care le foloseau

În urmă cu ceva timp, Antonia a vorbit despre anii de școală și a recunoscut că s-a confruntat și ea cu bullying-ul.

"Am crescut în Utah și Las Vegas de la 6 până la 18 ani. Nu aș spune că a fost o copilărie grea, a fost o perioadă frumoasă, chiar una dintre cele mai frumoase din viața mea. M-am acomodat destul de ușor noii vieți, într-un univers nou. Știam deja limba engleză din România. M-am integrat destul de ușor acolo, mi-am făcut prieteni, începusem să fiu interesată și de muzică, să cânt. Chiar îmi amintesc cu bucurie de toată acea perioadă", a povestit Antonia pentru viva.ro. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel