Urmărește emisiunea live
Antonescu: Trebuie să ai curajul lui Teodorescu să nu-ți fie teamă de ridicol
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Președintele PNL, Crin Antonescu, l-a atacat subtil pe profesorul Bogdan Teodorescu, după ce acesta din urmă a sugerat că liderul liberal urmărește să se apropie de președintele Traian Băsescu.

Antonescu a precizat că nu catadicsește să-i răspundă lui Bogdan Teodorescu, pe care l-a descris ca fiind "angajatul, consultantul d-lui Ponta".

"Trebuie să ai curajul lui Bogdan Tedoorescu ca să nu-ți fie teamă de ridicol atunci când vorbești de dl Chițoiu ca despre un adversar epic al lui Traian Băsescu", a spus Crin Antonescu, luni seara, la România Tv.

Politologul Bogdan Teodorescu a declarat, cu o seară în urmă, că Antonescu are de dat unele explicații după ce a "executat" trei oameni "profund anti-Băsescu". Profesorul mai remarca faptul că președintele PNL nu-l mai atacă de mult pe Traian Băsescu și nici Partidul Mișcarea Populară, formațiunea fondată de șeful statului.

"Nici dl Bogdan Tedoorescu, nici vreun partid, nici vreo televiziune nu trebuie să-mi dea certificat de antibăsist", a punctat Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel