Antonescu: Nu am niciun fel de dosar! Invenții, parte dintr-o campanie subterană
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
antonescu
antonescu

Propaganda portocalie lansează de mai bine de un an zvonuri potrivit cărora președintele PNL ar avea probleme cu sănătatea. Vineri, Crin Antonescu a fost întrebat într-o conferință de presă dacă are dosar medical pentru sindrom depresiv. Liderul PNL a infirmat tranșant această mistificare, facând referire la numeroasele încercări de decredibilizare la care a fost supus, încă de la preluarea președinției partidului

"Nu există un asemenea dosar și nici un alt dosar! Există o campanie subterană care a căpătat diferite forme, de la pretinse tot felul de dosare până la pretinse tot felul de boli. Nu am în sesnul acesta nici un fel de emoție. Sunt sănătos. Din 2009, când am fost prima oară președinte al PNL, în fiecare zi ori s-a inventat câte ceva ori s-a propagat ideea că se va întâmplă ceva îngrozitor în legătură cu mine. M-am obișnuit în sensul asta, nu mă miră și e legitimă întrebarea. Răspuns: nu!", a declarat Crin Antonescu.

Încercările de compromitere a lui Antonescu au venit atât din interiorul partidului, cât și din zona susținătorilor lui Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel