Antonescu: „Sunt și eu un ziarist ratat”. De ce spune asta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crin Antonescu.jpeg
Crin Antonescu.jpeg

Preşedintele PNL Crin Antonescu a transmis, miercuri, că presa i-a deschis apetitul de detectiv, adăugând: „Sunt şi eu un ziarist ratat”. El a anunțat că va încerca să afle în ce condiţii au fost aprobate, luni seară, o serie de proiecte de lege în Comisia juridică din Camera Deputaţilor.

„Sunt absolut de acord cu dumneavoastră că, mai ales pe o asemenea iniţiativă, lucrurile trebuie făcute sau trebuiau făcute cât mai la vedere şi cât mai în Regulament. N-am niciun fel de ezitare să spun că, încercând să fac abstracţie de calitatea mea de politician, de calitatea mea de parlamentar, de calitatea mea de lider politic în majoritate şi acţionând numai în calitatea mea de cetăţean, faptul că aceste modificări au apărut aşa, într-o suită foarte rapidă şi foarte aglomerată a unei ordini de zi, că nu a existat din partea iniţiatorilor curajul de a ieşi şi a spune «Vom modifica Codul penal. Aceste lucruri le vom modifica din aceste motive» acest lucru este regretabil, sunt perfect de acord cu dumneavoastră”, a declarat Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Va demara propria anchetă

Liderul liberal a fost întrebat dacă nu va încerca să afle de la colegii de partid cum au decurs lucrurile la nivelul Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, unde o serie de proiecte de lege controversate au fost aprobate.

„Voi încerca să aflu, mai ales că acum mi-aţi deschis... am şi eu apetitul meu de detectiv. Sunt şi eu un ziarist ratat", a continuat președintele Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel