Antonescu: Subiectul SRS este închis. Senatorul nu și-a oferit demisia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
antonescu crin decenews
antonescu crin decenews

Președintele PNL, Crin Antonescu, anunță că subiectul Sorin Roșca Stănescu, care ține USL în prag de scindare, este unul închis, iar ședința cu vicepreședinții executivi ai partidului este una uzuală în care nu se va discuta cazul colegului senator.

”Dacă vă referiţi la episodul Sorin Roşca Stănescu v-am spus la timpul potrivit că este un subiect închis”, a spus Crin Antonescu, care a explicat că ședința de luni cu vicepreședinții PNL nu este pentru a dezbate cazul lui Sorin Roșca Stănescu.

”Noi avem aici o întrunire absolut normală, uzuală, a vicepreşedinţilor cu atribuţii executive, cu atribuţii organizatorice, deci nu este o şedinţă în care se iau decizii politice. Deciziile politice, conform Statutului, se iau doar în şedinţele Biroului Politic. După cum v-am spus subiectul pentru noi este închis”, a mai spus liberalul, citat de Agerpres.

Întrebat dacă premierul Victor Ponta a renunțat la condiția ce presupune excluderea lui Roșca Stănescu, Crin Antonescu crede că după ultimele declarații ale președintelui PSD, totul s-a clarificat.

”Nu ştiu. Întrebaţi-l pe dl Ponta. Mie îmi pare că după discuţiile pe care le-am avut, după declaraţiile pe care premierul le-a dat, după declaraţiile pe care preşedintele executiv al PSD, dl Dragnea, le-a dat - am văzut şi aseară - cred că lucrurile sunt foarte, foarte clare pentru toată lumea, oricât de greu ar înţelege unii”, a spus Antonescu.

Informația potrivit căreia Sorin Roșca Stănescu și-a oferit demisia pentru stabilitatea Uniunii este o ”legendă născocită” de jurnaliști.

La ședința de la sediul central din PNL participă mai mulți miniștri liberali, precum Varujan Vosganian, Relu Fenechiu și Radu Stroe, dar și Norica Nicolai, Rareș Mănescu sau Tudor Chiuariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel