Antonescu știe ce conține documentul pasat de Băsescu lui Schulz
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
crin-antonescu1 dc
crin-antonescu1 dc

Președintele Senatului Crin Antonescu a declarat astăzi că are idee ce conține documentul pe care Traian Băsescu i l-a înmânat lui Martin Schulz la Bruxelles, dar că nu va dezvălui public conținutul acestuia.

Președintele PNL a fost întrebat de ziariști dacă are idee ce conține documentul pe care șeful statului, Traian Băsescu, l-a dat vineri liderilor europeni, cu ocazia summit-ului de la Bruxelles. ”Da, am”, a spus Antonescu, citat de Mediafax. La insistențele jurnaliștilor, liberalul a completat că deși ar putea cunoaște informațiile din document, nu va dezvălui nimic. ”Nu vă spun”, a completat co-președintele USL.

Preşedintele Băsescu a declarat la Bruxelles că documentul pe care l-a înmânat lui Jose Manuel Barroso, lui Martin Schulz, Francois Hollande şi altor lideri e în interesul României, dar nu este despre Schengen, precizând şi că a vrut să fie văzut înmânând acele documente. Băsescu a fost întrebat ce conţin hârtiile pe care i le-a înmânat unor lideri UE, inclusiv lui Martin Schulz, la fotografia de familie a Consiliului European. "Sigur că n-o să vă spun ce conține. Dar am înțeles că au fost niște speculații I-a dat ultima carte a lui Băsescu. Cum credeți că eu mă duceam la fotografia de familia cu un document, fără să vreau ca acest lucru să se vadă?Deci dacă voiam să nu se vadă, i-l dădeam lui Martin Schulz în Consiliu, da? A avut și el anume semnificații", a explicat Băsescu. "Era în interesul României ca acel document să fie dat", a adăugat șeful statului.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel