Antonescu și MRU, tactică asemănătoare cu Gâdea. Ce spune Ciutacu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crin Antonescu
Crin Antonescu

În dialogul de luni seară cu Mihai Gâdea, Crin Antonescu a recurs la un procedeu asemănător cu cel folosit de Mihai Răzvan Ungureanu într-o discuție cu același moderator, pe care fostul premier l-a corectat cu privire la sensul cuvântului "salutar".

De data aceasta, Crin Antonescu a protestat în două rânduri pentru folosirea de către Mihai Gâdea a cuvântului "infernal".

Mihai Gâdea: Bolile respective (n.r. - ale soțului Marianei Câmpeanu) nu le-am adus eu în plan public, ci le-au adus cei de la B1, care pe dvs vă insultau infernal și unde înțeleg că vă simțiți foarte bine.

Crin Antonescu: Lăsați, că până la urmă ați ținut să egalați. Și infernul este egal distribuție.

(...)

M.G.: Antena 3 l-a criticat pe Ponta infernal pentru decizia cu UDMR.

C.A.: Domnul Gâdea, nu mai folosiți termenul ăsta de «infernal», că el este totuși înspăimântător, și dvs știți bine ce înseamnă.

M.G.: Haideți, domnule Antonescu, nu vă opriți dvs într-un cuvânt. Asta e discuția, cu un cuvânt care e potrivit sau nu?

C.A.: Totuși, îl repetați, e a doua oară, și eu dau greutate cuvintelor.

Ciutacu: Antonescu a făcut "o greșeală politică aproape imposibil de surmontat"

Jurnalistul de la România Tv, Victor Ciutacu, scrie pe pagina sa de Facebook despre tactica adoptată de Crin Antonescu în cadrul ediției de luni a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3.

"E un val de entuziasm aici fiindcă l-ar fi făcut varză Crin pe Gâdea. N-am văzut dialogul, nu mă pronunț pe conținut până n-o fac. Dar o să-I dezamăgesc pe recent redescoperiții fani necondiționați ai lui Antonescu. A te duce la Antena 3 în casă și a încerca să-l pui în inferioritate pe farul postului, într-un an electoral, în contextul în care publicul lor antibăsist e realmente de neclinitit și forța de penetrare le e devastatoare, e o greșeală politică aproape imposibil de surmontat. Dar poate nu mă pricep eu și nu-s în stare să intuiesc consecințele. Totuși, zic să puneți bookmark la postarea asta și vorbim în decembrie pe cifre", a transmis Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel