Antonescu și Chiliman, la cuțite. Disputa se duce sub semnul trădării
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andrei-Chiliman-Crin-Antonescu dc
Andrei-Chiliman-Crin-Antonescu dc

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, luni seară, la B1 Tv, că singurul mod prin care poate fi scos din partid este prin excludere, pentru că "Antonescu este trădătorul". 

"Vreau explicații de ce s-au semnat hârtii care pun în pericol statul de drept. Eu nu am nimic de negociat cu conducerea partidului. Eu nu tranzacționez principiile statului de drept, principiile liberale cu nimeni. Un conducător, dacă este un conducător responsabil, este obligat să-și și asume și greșelile, nu numai părțile bune. Dacă o să mă excludă este decizia lor. Eu nu plec din PNL decât exclus. Mă voi lupta pentru ca PNL să revină pe linia tradițională, la principiile și valorile pe baza cărora s-a înființat. Ca orice conducator fricos, s-a ascuns dupa poalele PNL-ului si ma acuza de tradare. Dar cine a tradat principiile statului de drept, principiile liberale? Chiliman sau cel care il acuza de tradare? El e tradatorul", spune Andrei Chiliman.

Potrivit edilului din sectorul unu, cei care vorbesc în numele PNL sunt câțiva conducători aleși care doar își apără interesele. Totodată, el spune că Antonescu "e în stare să distrugă democrația".

"Restul sunt o masă tăcută, pentru că nu au cuvântul. Toate acțiunile lui Crin Antonescu din ultimele 7-8 luni au fost făcute pentru un scop personal, puterea, funcția de președinte. Crin Antonescu manevrează destul de bine conducerea partidului, sunt destule interese la mijloc, o funcție colo, una dincolo, influențe într-un minister, în altul. La conducerea PNL nu mai e un nivel de principii, ci unul de nivele personale. Așa cum el e în stare să distrugă democrația, așa sunt și ei gata să accepte anumite toane ale lui Antonescu", declară Chiliman.

Anterior, liderul liberalilor, Crin Antonescu, a spus că în cadrul partidului nu este loc și pentru el și pentru Andrei Chiliman, iar Congresul va trebui să ia o măsură în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel