Antonescu: "Ponta e la mâna lui Băsescu acum. Mă simt umilit"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Președintele PNL Crin Antonescu s-a declarat, miercuri seara, îngrijorat de situația delicată în care a ajuns premierul Victor Ponta. Liderul liberal susține că prin propunerile Laurei Codruța Kovesi pentru șefia DNA și a lui Tiberiu Niţu la PG, primul-ministru s-a pus singur într-o situație delicată, ajungând să fie "la mâna lui Traian Băsescu".

Crin Antonescu a fost întrebat cum explică alegerea lui Victor Ponta de a o propune pe Laura Codruța Kovesi pentru șefia DNA.

"Victor Ponta a zis că face acest compromis pentru că așa cere Europa. (...) Victor Ponta e la mâna lui Traian Băsescu acum. Dacă Traian Băsescu nu dă curs acelor propuneri, Victor Ponta este într-o situație delicată rău. Nu pot să îmi dau seama cum un om cu 70% în Parlament ajunge la mâna unui om care este respins și de propriul partid", a declarat co-președintele USL la Realitatea Tv.

Crin Antonescu susține că, alături de Victor Ponta, se simte și el umilit.

"Umilința lui Victor Ponta de a spune că luptă pentru salvarea Justiției de mână cu Băsescu și Kovesi o resimt și eu", a adăugat liderul liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel