Antonescu: Nici PSD, nici PNL, nici PC nu au adus analfabeţi în poziţii de ministru
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta2
ponta2

Aflat, marți, la Bistriţa-Năsăud, președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat în faţa membrilor USL, că nici PSD, nici PNL şi nici PC "nu s-au făcut de râs" aducând "analfabeţi" în poziţii de ministru, atunci când s-au aflat la guvernare.  Crin Antonescu a afirmat că, atunci când USL va ajunge la guvernare, va oferi "depolitizare şi competenţă".

"Depolitizare înseamnă că oamenii vor fi numiţi, mai jos de secretari generali din ministere, pe criteriul primordial de competenţă. Nu înseamnă că noi, dacă avem în partide oameni foarte competenţi, nu o să-i promovăm. O să-i promovăm, fiindcă de-asta i-am adus în partid, de-asta i-am căutat şi atras, dar îi vom promova nu pentru că au carnet de partid, ci competenţă profesională", a spus Crin Antonescu.

El a declarat că nici PSD, nici PNL şi nici PC nu s-au făcut de râs aducând "analfabeţi" în poziţii de ministru.

"Vorbesc în numele a trei partide care au guvernat, dar care nu s-au făcut de râs aducând analfabeţi în poziţii de ministru, nici PSD, nici PNL, nici PC", a spus Crin Antonescu.

Crin Antonescu i-a sfătuit pe membrii USL să îi întrebe pe cei care cred în "propaganda PDL" sau sunt membri ai acestei formaţiuni dacă ştiu vreun membru PDL "sus-pus" care a câştigat mai puţin în perioada de criză.

"Noi le arătăm sute de mii de oameni ale căror salarii au scăzut, că sunt bugetari sau că sunt privaţi, sute de mii de pensionari a căror putere de cumpărare a scăzut, mii de întreprinzători mici şi mijlocii care au închis, zeci de mii de întreprinzători care au pierderi sau al căror profit a scăzut. Ei să ne arate un singur lucru: un PDL-ist sus-pus care a câştigat mai puţin în perioada de criză, el nevastă-sa, mă-sa, copiii lui", a declarat Antonescu.

El a declarat că tot ce spun preşedintele ţării şi premierul despre criză şi austeritate este "profund incorect", nu numai economic, ci şi moral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel