Antonescu l-a sunat pe Ponta, prima dată după ruperea USL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
usl antonescu ponta
usl antonescu ponta
Fostul co-președinte al USL, Crin Antonescu, spune că l-a sunat pe premierul Victor Ponta, prima oară în ultimele luni, pentru a-l întreba dacă are vreo legătură cu ieșirea publică a senatorului PSD Liviu Pop, care acuză o întâlnire secretă Antonescu - Băsescu.

"Acum câteva minute, când am luat la cunoștință de această ieșire a domniei sale (a lui Liviu Pop - n.r), l-am sunat, cred pentru prima oară după ruperea USL, pe prim-ministru și i-am spus atât: spune-mi că n-ai nicio legătură cu asta, cu mizeria asta. Mi-a spus că nu știe despre ce e vorba, că e gata să dea și declarații că n-are habar și așa mai departe", a spus Antonescu, luni, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Social-democratul Pop, prezent în studioul Antena 3, a spus că va face publică indentitatea surselor care i-au oferit atari informații, dacă și președintele Traian Băsescu le va infirma veridicitatea.

Senatorul PSD Liviu Pop acuză o întâlnire secretă între Crin Antonescu și Traian Băsescu, care s-ar fi desfășurat la data de 10 februarie. În cadrul întrevederii, Băsescu i-a cerut lui Antonescu să se retragă din lupta prezidențială, șantajându-l cu informații compromițătoare din dosarul Uioreanu, acuză Pop.

Antonescu: Candidez la Președinție, dacă țineți morțiș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel