Antonescu: Depunerea moţiunii ar trebui grăbită
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, înaintea şedinţei BPC, că demersurile pentru iniţierea şi depunerea acesteia ar trebui grăbite, dar astea nu inseamnă că este vorba de un ultimatum.

"Sunt de părere că demersurile pentru iniţierea moţiunii de cenzură ar trebui grăbite. În niciun caz nu e vorba de ultimatum. După părerea mea, ar fi fost bine mai devreme, e bine şi săptămâna asta. Nu cred că e prielnic să întârziem foarte mult aceste demersuri, dar vom vedea. Nu e vorba de ultimatum sau de raporturi războinice. Dimpotrivă. Războiul este împotriva actualei puteri şi îl ducem împreună", a precizat Antonescu.

Întrebat cum va reacţiona PNL dacă PSD îi va transmite că va depune moţiunea de cenzură după Congresul său, liderul liberal a opinat că moţiunea de cenzură poate fi transformată într-un instrument câştigător dacă social-democraţii şi liberalii lucrează împreună.

"Cred că nu putem să transformăm moţiunea într-un instrument căştigător decât împreună. Noi, singuri, nu putem depune moţiune, PSD singur poate depune. Pe de altă parte, le e clar şi lor că, deşi pot depune moţiune, au nevoie şi de voturile noastre cum şi noi avem nevoie de ale lor plus încă ceva pentru ca moţiunea să reuşească. Altfel, discutăm degeaba şi e doar un gest de imagine", a spus Antonescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel