Antonescu, către Ponta: Ești prost!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul PNL Crin Antonescu spune că premierul Victor Ponta este "prost" dacă își închipuie că a sfidat liderii Opoziției atunci când a părăsit plenul în momentul citirii moțiunii de cenzură.

"Pentru cine sau la adresa cui este această sfidare. Dacă tu crezi că e la adresa lui Antonescu, a lui Blaga, a cui a mai semnat, a peneliștilor, a Opoziției, atunci ești prost. Ești prost pentru că noi nu ne reprezentăm pe noi. Pentru că tu sfidezi parlamentul și sfidezi cetățenii României, care, măcar așa, printr-o dezbatere, că de aia se fac moțiuni de cenzură.

Păi și noi știm că nu cade guvernul la fiecare moțiune, dar o facem pentru că știm că e o ocazie ca în fața cetățenilor, a problemelor cetățenilor, să discutăm, Opoziția cu Puterea, despre guvernare", a declarat Crin Antonescu, marți seară, la Realitatea Tv.

"Când spui că n-ai chef, asta le spui cetățenilor României", a adăugat Antonescu.

Premierul Victor Ponta a ieșit, luni, din sala Parlamentului spunând că "se citeşte din nou textul moţiunii şi durează o oră". Premierul a răspuns în doar 20 de secunde moţiunii de cenzură iniţiată de PNL la adresa Guvernului, spunând că aceasta a fost introdusă ca un element de campanie electorală, dar campania s-a încheiat, românii au votat şi trebuie "să ne întoarcem toţi la treabă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel