Antonescu: Băsescu, o servitoare proastă şi mahalagioaică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crin
Crin

„Îi cer lui Traian Băsescu ca, în termen de 48 de ore, să spuna clar, în condiţii de audienţă publică similare cu precedentă ieşire, să spună clar ce are de spus. Dacă nu asta a vrut să spună, să o precizeze. În lipsa acestor clarificări, va însemna că românii sunt conduşi de un preşedinte ca o servitoare proastă şi mahalagioaică ce vorbeşte fără noimă prin oraş”, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu. Acesta a răspus acuzaţiilor preşedintelui Traian Băsescu că ar fi colaborat cu Securitatea.

Antonescu: Nu am nicio muscă pe căciulă

Antonescu a precizat că nu a fost niciodată colaborator al fostei Securităţi şi acest lucru este dovedit de actele prezentate de CNSAS în 2005, 2008 şi 2009. În conferiţa de presă susţinută de preşedintele liberal, acesta a declarat ca Traian Băsescu face insinuari nefondate: „ Traian Băsescu nu şi-a găsit omul cu mine, nu sunt omul jumatăţilor de masură, nu sunt omul cu vreo muscă pe căciulă, nu voi lăsa asemenea zvonuri să circule. În apropierea lui Traian Băsescu stau oameni care au fost colaboratori ai Securităţii, recunoscuţi public. Nu accept ca acesţia să acuze membri ai PNL.”

Românii nu sunt râme, dacă are acasă, în vreun seif vreo dovadă să o prezinte

Preşedintele PNL a cerut dovezi pentru lamurirea acestei situaţii. „Toţi românii, care nu sunt râme, vreau să ştie foarte clar dacă preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost sau nu colaborator al Securităţii. Nu am nici cel mai mic motiv să las acest lucru la capitolul "şi altele". Eu vorbesc răspicat, nu vorbesc în limbaj de calomniator, de turnător ca cel al lui Traian Băsescu. Daca are acasa, în vreun seif, vreun dosar, sa-l prezinte.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel