Antonescu arată ușa PC: Pot să plece. Drum bun, cale bătută!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crin Antonescu s-a intalnit cu Basescu
Crin Antonescu s-a intalnit cu Basescu

Co-președintele Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu, le-a transmis membrilor Partidului Conservator, joi, că sunt liberi să părăsească USL dacă sunt nemulțumiți, argumentând că alianța ”nu stă” în PC.

”Dacă Partidul Conservator este nemulţumit, poate să plece. Construcţia USL nu stă în Partidul Conservator, iar dacă unii prin PC îşi imaginează că cineva din PNL sau eu, ca preşedinte al acestuia, avem vreun soi de timiditate în a spune clar lucrul acesta, se înşeală amarnic”, a spus Antonescu după reuniunea Biroului Politic Național al partidului.

”Drum bun, cale bătută, succes în viață!”, le-a urat liderul liberal partenerilor din Alianța de Centru-Dreapta (ACD).

Președintele PNL le-a amintit conservatorilor că au primit tot ce au dorit de la USL: grup parlamentar propriu, șefie de Consiliu Județean, mai mulți vicepreședinți de CJ, mulți consilieri, dar și două posturi de ministru (Agricultură și IMM-uri - n.r).

PC anunța săptămâna trecută că protocolul semnat cu PNL ”nu funcționează fizic”, iar pozițiile ce urmează a fi luate de la acel moment de conservatori vor fi doar ale conservatorilor. Purtătorul de cuvânt al partidului, Bogdan Ciucă, a pus această decizie pe seama lipsei dialogului din interiorul ACD.

Conservatorii conduși de Daniel Constantin au anunțat la sfârșitul lunii aprilie că vor candida separat la europarlamentarele din 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel