Anton Anton, pentru ”partenerii” de la Pro România: Țin să le bag mințile în cap
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Anton Anton: O investiție în energie este o investiție care se pregătește...
Anton Anton: O investiție în energie este o investiție care se pregătește...
Anton Anton critică declarațiile din Pro România Timiș cu privire la sfârșitul ALDE. 

”Observ că mulți binevoitori se grăbesc să prevestească sfârșitul ALDE în Timiș. Unii care s-ar zice că ar trebui să fie partenerii ALDE. Țin să le bag mințile în cap acestor războinici de pe Bega că ALDE la Timiș se va consolida și pe mulți îi va uimi. De ce? Pentru că vor veni alături de noi oameni pe care fostul președinte al filialei i-a înlăturat, marele lider Cucșa pe care îl deplânge dl Pau de la Pro România. Probabil le-am stricat unele combinații pe care le aveau, de aia dl Pau e așa supărat. Dar vom afla.

Despre domnul Pau de la Pro România mi se pare o glumă să vorbesc sau să îl iau în serios. Omul trebuie să se hotărască mai întâi de partea cui e, a Pro România sau a PSD. Nu poți să te dai public coordonator Pro România când sufletul tău e la PSD, iar cei trei trandafiri îți sunt scrijeliți pe umăr. Dl Pau nu îmi arată altceva decât un stil golănesc de a face politică, specific PSD. Că de, scoți omu din PSD, dar nu poți scoate PSD-ul din om.

În loc să ne bage cuțitu prin spate în presă, dl Pau ar trebui să se preocupe de campania lui Mircea Diaconu, dacă nu cumva a picat în cântecul de sirenă al Vioricăi Dăncilă.” a scris Anton Anton pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel