Anthony Bourdain a murit. Radu Tudor, dezvăluire cutremurătoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Anthony Bourdain a murit
Anthony Bourdain a murit
Celebrul bucătar și jurnalist CNN, Anthony Bourdain, a murit. Radu Tudor și-a exprimat regretul, în direct, la televizor și mărturisește că Bourdain a fost în București într-un moment inoportun pentru țara noastră.

Astăzi a venit o știre extrem de tristă pentru mine, cel puțin, dar și pentru cei care l-au apreciat pe jurnalistul, omul de televiziune, bucătarul Anthony Bourdain. O figură cu totul aparte, un jurnalist culinar, care realiza emisiuni fermecătoare. Combina arta culinară cu turismul, cu destinațiile speciale. Anthony Bourdain a fost găsit astăzi decedat la 61 de ani în camera sa de hotel, în Franța, la Strasbourg, unde se pregătea să filmeze un nou episod pentru CNN, televiziunea pentru care lucra. Eu, personal, l-am descoperit acum 15 ani, l-am urmărit cu foarte mare bucurie și atenție. Consider că e o mare pierdere pentru jurnalism, un tip șarmant. Un om care a știut de fiecare dată să își transforme producțiile în ceva plăcut, atractiv. 

Anthony Bourdain a fost și în România, în anul 2007, când, din păcate, capitala României arăta execrabil și când, din păcate, foarte multe lucruri din țara asta nu funcționau așa cum trebuie. (...) Am încercat să îl aducem pe Anthony Bourdain și nu am avut ce să îi arătăm, traseul a fost foarte prost ales. Dacă îl duceam prin Ardeal, prin Bucovina sau prin alte locuri, îl scuteam să vadă ceea ce se întâmplă în București. La vremea respectivă a fost destul de ironic cu noi, îmi pare rău că nu i-am arătat locurile mai frumoase din țara noastră., a spus Radu Tudor, în direct, la Antena 3.

CNN a confirmat moartea lui Bourdain vineri și a declarat că este vorba despre o sinucidere. 

Anthony Bourdain se afla în Franța pentru a filma un nou episod al celebrului show "Parts Unknown, produs de CNN.  El a fost găsit mort în camera de hotel, vineri dimineața de către bucătarul francez Eric Ripert, un prieten apropiat al lui Bourdain.

Vezi și: Anthony Bourdain, celebru bucătar, s-a sinucis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel