Antena 3, Antena Stars și Antena Group, proces câștigat împotriva lui Radu Banciu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Antena 3, Antena Stars și Antena Group au câștigat un proces împotriva lui Radu Banciu, care acum este obligat să plătească 50 de lei și să-și prezinte scuze, în mod public.

Antena Group, Antena 2 SA și Antena 3 au câștigat un proces intentat B1 TV și lui Radu Banciu. Televiziunea și angajatul ei trebuie să plătească câte 50 de lei și să-și exprime scuze publice, scrie Pagina de Media.

Decizia îi aparține Judecătoriei Sectorului 1 și poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.

VEZI ȘI: Banciu face praf un coleg de breaslă: Nu știe nici să își scrie numele

”Admite în parte cererea precizată. Obligă pârâţii la plata, în solidar, a câte 50 lei, către fiecare dintre reclamante, cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciul moral produs reclamantelor, şi la exprimarea de scuze în mod public faţă de reclamante în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu", difuzată de postul de televiziune B1 TV.

Ia act că reclamantele nu solicită cheltuieli de judecată. Respinge cererea pârâtei SC B1 TV Channel SRL privind acordarea cheltuielilor de judecată constând în onorariu de avocat, ca neîntemeiată. Ia act că pârâtul Radu Banciu îşi rezervă dreptul de a solicita onorariu de avocat pe cale separată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, se arată în decizia instanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel